6.6.2015

Rutusakki on SF-Caravan ry:n kerho

Rutusakki Etelän talvehtijat on SF-Caravan ry:n  kerho, joka on perustettu vuonna 1982. Rutusakin kotipaikka on Hartola Gasthaus-Camping Koskenniemi.

Kerhon tarkoituksena on tukea ja auttaa jäsentensä harrastamaa, talvikautena matkailuajoneuvolla tapahtuvaa etelän matkailua.

Kerhon jäseneksi voi liittyä SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen jäsen. Jäseneksi liitytään joko Rutusakin tapaamisissa tai ilmoittautumalla SF-Caravan ry:n jäsenrekisteriin. Liityttyään kerhoon jäsenellä on täysivaltainen asema kerhon toiminnassa. Uusia jäseniä nimitetään noviiseiksi ennen ensimmäistä rutumatkaa välimeren maihin. Rututarran saamiseksi noviisin on talvehdittava jossain välimerenmaassa tai Portugalissa lokakuun alun ja huhtikuun välisenä aikana vähintään kaksi kuukautta matkailuajoneuvossa asuen.

Rutumatkan hyväksytysti suorittanut jäsen saa oikeuden hakea Rututarraa, joka jaetaan vuosikokouksessa Hartolassa 

Rutusakkia johtaa ”Kopla”, johon kuuluu kuusi rutuparia. Koplan jäsenet valitaan kerhon vuosikokouksessa, joka pidetään kesätapahtuman yhteydessä.  

Rutut halaavat tavatessaan, se kuuluu rutujen perinteisiin tapoihin!

----------
10.9.2016
Kerhon toiminta päättyi 20.-22.5.16 Hartolassa pidetyssa Rutusakki-kerhon tapaamisessa (Koskenniemi Camping). Samalla SF-Caravan Liiton vuosikokous hyväksyi perustetun SF-Caravan Rutusakki ry:n omaksi jäsenyhdistyksekseen.
Pentti Äijö