13.12.2015

Kari ja Tuula Ervelius esittelyssä

No 83793
Kotikunta Oulu
Karavaanariksi "jouduimme", kun tarvitsimme sukellusleiriimme varasto- ja pukeutumistilaa. Ensimmäinen vaunumme hankittiin velipojalta, joka piti vaunua rakennustyömaan taukotupana ja miesten majoituspaikkana.
Kuten lajin harrastajat tietävät, niin jokaisessa vaihtokaupassa kulkine paranee ja lopulta automme perässä keinui Kabe ja seuraavassa vaihdossa vielä isompi Kabe.
Meidän harrastaminen on ollut syvältä meren ja järvien pohjasta saatua elämysketjua, joka on eläkevuosina muuttunut "pintamatkailuksi" ja lopulta Rutuiksi Espanjan lämpöön ja lämpimiin vesiin, mutta ei enää sukeltamalla, jos snorklausta ei lasketa.
Menneinä vuosina olemme olleet kovasti aktiivisia yhdistysihmisiä ja jopa istuneet samaan aikaan Oulun kaupungin valtuustossa. Nyt olemme mukana iloisessa harrastuksessa mukavien ihmisten joukossa.
Rututapaamisissa 2016 toukokuussa ja elokuussa olemme 2. leiri-isäntäpari. Tuula osallistuu ammattinsa puolesta ensiaputehtäviin sekä Karin viimeisin tieto-taito hyödynnetään rutuleirin turvallisuuteen ja järjestykseen.