17.3.2021

Tietoa Rutusakista kiinnostuneille

Rututarran saa hakemuksesta tekemällä Rutusakin jäsenenä väh. 2 kk kestävän matkan matkailuajoneuvolla välimeren maihin tai Portugaliin
Rutusakki on SF-Caravan ry:n jäsenyhdistys nro: 077. Yhdistykseen kuuluu yli 700 jäsentä. Ajatuksenamme on viettää kesät Suomessa järvien rannoilla ja kun puut pudottavat lehtensä siirtyä etelään Välimeren tai Atlantin rannalle. Rutusakilla on vuosittain kaksi yhteistä tapahtumaa kotipaikkakunnallamme Hartolassa, toukokuun kevätpäivät sekä elokuun kesäpäivät. Tapahtumien yhteydessä jaamme informaatiota ja keskustelemme etelän matkailuun liittyvissä asioissa. Näin mukana olleet voivat hyötyä kokemuksista matkalla ja perillä leirintäalueella asuessa ja erilaisissa asioinneissa. Rutusakin jäsenet ovat saaneet laivayhtiöiltä erikoisalennuksia matkailuajoneuvoille.

Liittymällä Rutusakki-yhdistykseen, saat SF-Caravan ry:ltä yhdistyksemme 077 jäsenkortin ja SF-Caravan ry:n tarjoamat jäsenedut. Näitä etuja ovat mm Caravan-lehti ja leirintäopas, voit majoittua SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten leirintäalueilla edulliseen jäsenhintaan ja saat hintaetua monista yrityksistä. Niistä saat lisää tietoa SF-Caravan ry:n nettisivuilla osoitteessa https://www.karavaanarit.fi/jasenyys/jasenedut/ sekä osoitteessa http://caravan-lehti.fi/.

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö, joka valvoo matkailuajoneuvon käyttäjien etuja ja edistää heidän yhteisiä pyrkimyksiään. Leirintämatkailun kehittämiseksi liitto edistää kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia, kehittää leirintäalueita ja edistää liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua. Liitto työskentelee yhdessä viranomaisten, matkailuajoneuvojen valmistajien, maahantuojien, myyjien sekä matkailu- ja leirintäyrittäjien ja -yhteisöjen kanssa.

Rutusakista lisätietoa saat osallistumalla tapahtumiimme sekä tutustumalla meihin osoitteessa www.rutusakki.fi ja http://rutusakki.blogspot.com/. Postitamme jäsenkirjeemme ennen toukokuun ja elokuun tapahtumaa sekä elokuun tapahtuman jälkeen.

Jos jo olet SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen jäsen, voit liittyä myös Rutusakki ry:n jäseneksi tai vaihtaa nykyisen yhdistyksen osoitteessa  https://www.karavaanarit.fi/jasenyys/muutokset-jasenyyteen/. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa. Rutusakin jäsenyys näkyy seuraavassa jäsenmaksulaskussa. Jäsenmaksun maksun jälkeen saat Rutusakin jäsenkortin.

Jos et ole vielä SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen jäsen, voit liittyä jäseneksemme osoitteessa https://www.karavaanarit.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/. Liittymisen yhteydessä 1. vuoden jäsenmaksu on jäsenyhdistyksestä riippumaton ja vuoden 2020 lopulla

Varsinaisen jäsenen liittymismaksu 48 euroa koostuu seuraavista maksuista:
  • - liiton osuus 29 euroa
  • - jäsenyhdistyksen osuus 7 euroa
  • - jäsennumerotarrat 6 euroa
  • - kirjaamismaksu 6 euroa
Rinnakkaisjäsenen liittymismaksu 15 euroa koostuu seuraavista maksuista:-
  • liiton osuus 12 euroa
  • jäsenyhdistyksen osuus 3 euroa
Yhdistyksemme jäsenmaksu on varsinaiselta jäseneltä 9 € ja rinnakkaisjäseneltä 3 €

Rutusakki-yhdistykseen kannattaa liittyä heti, jos suunnittelee jossain vaiheessa menevänsä Etelä-Eurooppaan tai Marokkoon. Liityttyäsi Rutusakkiin ja teet matkan Välimeren maihin tai Portugaliin ja matkasi kestää vähintään 2 kk, voit hakea rututarraa kiinnitettäväksi matkailuajoneuvoosi. 
Rutarran hakemiseen liittyvä ohje linkkinä

Tervetuloa joukkoomme!
SF-Caravan Rutusakki ry / kopla