Santa Polan rantamaisemaa

Santa Polan rantamaisemaa
Santa Polan rantamaisemaa

3.3.2017

Postille rinnakkaisosoite

Jos haluat postia kotiosoitteen lisäksi toiseenkin osoitteeseen, sinun tulee ilmoittaa postiin rinnakkaisosoite. Kun sinulla on tällainen rinnakkaisosoite, postisi toimitetaan myös siihen osoitteeseen, jos lähettäjä on tällaisen osoitteen postilähetykseen merkinnyt.

Jos avoliitossa olevat asuvat eri osoitteissa, voi tulla tarve saada oma posti tulemaan puolison osoitteeseen. Tällainen tilanne voi tulla SF-Caravan Rutusakki ry:n rinnakkaisjäsenkortin postitus puolison osoitteeseen, mihin tulee varsinaisen jäsenen jäsenkorttikin. Rinnakkaisjäsenen postiosoitehan tulee olla sama, kuin varsinaisen jäsenen.

Posti voi palauttaa postilähetyksen, jos siinä on väärä osoite.

Lisää tietoa postin palvelusta
http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/vastaanota/postin-ohjaus.html

Rinnakkaisosoite

Jos haluat saada postia muuhunkin kuin vakituiseen tai määräaikaiseen osoitteeseen, tee rinnakkaisosoiteilmoitus. Palveluun ei sisälly edelleenlähettämistä, eikä osoitteenmuutosta voi tehdä rinnakkaisosoitteesta toiseen rinnakkaisosoitteeseen. Jaamme lähetyksen lähettäjän merkitsemän osoitteen mukaan. Rinnakkaisosoiteilmoituksen teet helpoimmin verkkosivuillamme. Palvelu on maksuton.

Palvelujen tilaaminen

Helpoiten ja edullisimmin tilaat verkkopalvelun kautta. Kirjaudu sisään Postin käyttäjätunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.
Kun tilaat maksullisen palvelun verkossa, avataan sinulle samalla Postin maksuton sähköinen postilaatikko Netposti, jos sinulla ei jo sellaista ole. Saat sinne tilaustasi koskevat viestit ja vahvistuksen sähköisesti.
Netpostiin saat sähköisesti kirjeitä myös muilta palvelun lähettäjiltä, jotka muuten saisit paperisina. E-kirje voi olla lasku, palkkalaskelma, viranomaiskirje tai vaikka viesti terveyskeskuksesta. Kirje näyttää samanlaiselta kuin paperinen kirje, jonka se korvaa. Lue lisää Netpostista: www.posti.fi/netposti.
Voit tehdä tilauksen myös paperisella lomakkeella. Lomakkeita saat posteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.