Santa Polan rantamaisemaa

Santa Polan rantamaisemaa
Santa Polan rantamaisemaa

11.8.2019

Renfe Malaga-Fuengirola matkakortti

Ole-lehdessäkin oli juttu numerossa 08/2019

Alla nettilinkki Renfen sivuille
http://www.renfe.com/ Renfe-junaan ostettavissa olevasta matkakortista
Ota itsestäsi valokuva mukaan Espanjaan, jos aiot ostaa tuollaisen ladattavan matkakortin Renfeen.

Käännös espanjasta suomeksi google-kääntäjällä

Málaga. Kontaktiton kortti + Renfe ja sinä

Hyvästi magneettinen lippu, Hello Card + Renfe & You

Málaga Cercanías Nucleus -yksikön kontaktivapaa kortti + Renfe & Tú antavat mahdollisuuden lyhentää laiturille pääsyä tai poistumista odottamalla tarjoamalla suurempaa validointinopeutta.

Se on kuljetustodistus, joka näyttää samanlaiselta kuin luottokortti, joka magneettikaistan sijasta sisältää sirun, joten riittää tuodaksesi kortin lähemmäksi kulunvalvonnan lukijaa, alle kymmenen senttimetriä, jotta Ovet auki

Kortteja on kahta tyyppiä: Henkilökohtainen ja Mukautettu.

Molemmat ovat uudelleenkäytettäviä ja ladattavia. Ne sallivat kaikkien tallennettujen tietojen tarkastelun, eikä niiden tueksi ole voimassaoloaikaa.

Kaapit ja itse myyvät koneet ovat sallittuja lataamista varten, suoritettavat matkat on validoitava ennen niiden alkamista kulunvalvonnassa, peruutuslaitteissa tai junassa.

Mukautettu kortti
Se sisältää tulostetut omistajan henkilötiedot ja valokuvan. Siihen on tarkoitus ladata yksilöllisiä väliaikaisia ​​kuljetusnimiä:

Kuukausitilaus, rajoitettu kuukausitilaus ja opiskelutilaus.
Alennukset: kultakortti, iso perhe ...
Sitä voidaan käyttää myös muihin tuotteisiin, kuten bonotren, yksittäinen lippu ja edestakainen lippu.

Kahta kuljetusnimeä ei voida ladata samanaikaisesti, elleivät ne ole kahta samanarvoista monikiertueen nimeä, joilla on sama lähtö-kohde.

Henkilökohtaisen kortin ostamiseksi on täytettävä hakemuslomake, joka haetaan joko myyntipisteistä tai Renfe-verkkosivustolta ja toimitetaan Cercaníasin asemille yhdessä henkilökunnan kanssa seuraavien asiakirjojen mukana:

Valokopio DNI / NIE / passi.
Nykyinen valokuva
Asiakirjat, joilla akkreditoidaan edunsaaja alennuksista, jos niillä on oikeus.
Kortin hinta on 2 €.

Mukauttamaton kortti *
Sitä käytetään sellaisten kuljetusnimikkeiden tukemiseen, jotka eivät tarvitse henkilöllisyyttä: yksinkertainen, edestakainen matka ja bonotren.

Sitä voi ostaa lipunmyyntipisteistä, itse myyvistä koneista tai junassa.

Vapaa 15/19/19/19/16/19.

Vuodesta 17/19/19 kortin hinta on 0,50 €

* Muovituesta räätälöimätöntä korttia ei enää jaeta, korvaamalla sen pahvituella. Asiakkaat, joilla ei-henkilökohtainen kortti on muovipidikkeessä, voivat jatkaa sen käyttöä ja ladata sitä normaalisti.

Poikkeustapaukset.- Mukauttamaton kortin lataus:

Matkustajille, joilla on alennus satunnaisesta vierailusta ilman käsittelyaikaa TSC-henkilökohtaisen ja lipunmyynnin henkilökunnalle asianmukaisesti akkreditoidun TSC: n pyynnöstä, henkilökohtaiseen korttiin voidaan ladata jokin seuraavista kuljetuslipuista: kertalippu, edestakainen matka tai bonotren . Kortti on voimassa enintään seitsemän peräkkäistä päivää sen hankkimisesta.

Lisätietoja: ytimen asemilla, interventiohenkilöstö reitillä ja puhelimitse 952 128 079.